ایمپلنت دندان در واقع از بهترین شیوههای جایگزینی دندان به حساب میآید. برند انتخابی شما تاثیر بسیار زیادی روی کیفیت ایمپلنت دارد. ایمپلنت اشترومن ساخت سوئیس از جمله معتبرترین برندها به شمار میرود که از محبوبیت بسیاری میان دندانپزشکان و مراجعین برخوردار است. آیا علت آن را میدانید؟ اطلاعی راجع به ویژگی و انواع آن دارید؟ از جمله مزیتهای ایمپلنت اشترومن میتوان به کاهش تهاجم، بهبود سریعتر و درصد موفقیت بالا، زیبایی، برخورداری از قابلیت ترمیم و غیره اشاره کرد.
ایمپلنت اشترومن و دلایل محبوبیت آن
ایمپلنت دندان یکی از شیوههای رایج درمانی به حساب میآید و به کمک آن میتوان جای خالی دندان از دست رفته را پر کرد. در صورت تمایل برای انجام ایمپلنت دندان بهتر است که انتخاب شما برندی باکیفیت بالا باشد. اشترومن یکی از برندهای شناخته شده و محبوب در همین زمینه است که به علت مزیتهای خود بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. این برند از ایمپلنت در بیشتر از صد کشور دنیا مورد استفاده قرار گرفته است. برند اشترومن در اصل به کشور سوئیس تعلق دارد.
این کشور به عنوان یکی از بهترین و پیشرفتهترین کشورها در زمینه ساخت ایمپلنت دندان به حساب میآید. از این رو، ایمپلنت اشترومن به عنوان محصول تولیدی سوئیس بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. دلایل محبوبیت ایمپلنت اشترومن شامل درصد موفقیت بالا به هنگام انجام ایمپلنت دندان، ظاهر طبیعی، دسترسی راحتتر و تطابق بیشتر میشود. با استفاده از ایمپلنت اشترومن به احتمال بالا درمان شما موفقیتآمیز خواهد بود. این مدل ایمپلنت قادر است تطابق بیولوژیکی خوبی با بدن شخص برقرار کند و از این بابت نیازی به نگرانی نیست. همچنین طبق تحقیقات صورت گرفته، این برند مورد تایید قرار گرفته است.
ویژگی ها و انواع ایمپلنت اشترومن
ایمپلنت اشترومن انواع متنوعی دارد که میتوان به تیتانیومی، rexolid و slactive اشاره کرد. انواع ایمپلنت دارای مقاومت یکسانی نیستند و کاربرد بهخصوصی دارند. وجه اشتراک دو نوع rexolid و slactive را میتوان در استفاده از آلیاژ زیرکونیوم و تتانیوم دانست. وجود این آلیاژها سبب میشود که مقاومت ایمپلنت به هنگام برش افزایش پیدا کند. به عبارتی دیگر، این آلیاژها سبب افزایش مقامت آنها در برابر شکستن میشود. پیش از اقدام برای انجام ایمپلنت اشترومن، بهتر است که با ویژگی و انواع آن آشنا شوید.
ایمپلنت تیتانیومی
از رایجترین ایمپلنتهای دندانی میتوان به ایمپلنت تیتانیوم اشاره کرد. شرکتهای متفاوتی این مدل ایمپلنت را میسازند. ایمپلنت تیتانیومی به نسبت دیگر ایمپلنتها قدیمیتر به حساب میآید. میان ایمپلنت تیتانیومی و بدن سازگاری و تناسب خاصی وجود دارد. این مدل ایمپلنت همچنین از طول عمر بالایی برخوردار است.
ایمپلنت اشترومن rexolid
یکی از انواع ایمپلنت اشترومن، ایمپلنت اشترومن ساخته شده با تکنولوژی rexolid است. ایمپلنتهای کوچکتر توسط این نوع فناوری تولید میشوند. ساخت ایمپلنتهای کوچکتر سبب وارد آمدن تهاجم کمتر به دندان میشود. به این صورت احتمال پس زدن ایمپلنت توسط بدن پایین میآید. این مدل ایمپلنت در مقایسه با ایمپلنتهای تیتانیومی میزان استقامت بالاتری دارند. این ویژگی بارز سبب شده که احتمال موفقیت این نوع ایمپلنت بالا رفته و اعتماد مشتریان جلب شود.
در واقع ایمپلنت اشترومن یک نوع آلیاژ به حساب میآید که از کارایی بالایی برخوردار است. این نوع آلیاژ شامل پانزده درصد کونیوم و هشتادو پنج درصد تیتانیوم میشود. این نوع آلیاژ از لحاظ کششی استحکام بالایی داشته و با استخوان شخص پیوند برقرار میکند. همین مسئله سبب شده که از میزان تهاجمی بودن آن تاحد زیادی کاسته شود. این ماده آنجایی اهمیت خود را نشان میدهد که به ایمپلنتهای کوچک تقسیم شده و به این صورت استخوان فرد به بازسازی و ترمیم کمتری نیاز پیدا میکند.
توجه: مراحل انجام ایمپلنت دندان؛ بررسی قدم به قدم انجام ایمپلنت
ایمپلنت اشترومن slactive
در نوع دیگری از ایمپلنت اشترومن از تکنولوژی slactive استفاده میشود و به کمک آن میتوان پروسه درمان را پیشبینی کرد. همچنین با استفاده از این نوع ایمپلنت، استخوان شخص بهتر با ایمپلنت جوش میخورد. جالب است بدانید که با استفاده از ایمپلنت اشترومن slactive حتی در قسمتهایی که ریسک خطر در آنها بالا است و از لحاظ پزشکی در شرایط پیچیدهای به سر میبرد امکان پیشبینی و جوش خوردگی وجود دارد. Slactive در واقع یک سطح آب دوست دارد که امکان بهبود یافتن سریع را برای شخص فراهم میکند. این مدل ایمپلنت، مدت زمان درمان را از هشت تا دوازده هفته به چهار تا هشت هفته میرسد.
Slactive در مایع گذاشته میشود و به این صورت دندانپزشک آن را تحویل میگیرد. براساس گفتههای شرکت اشترومن امکان انجام پروتز و روکش به مدت دو هفته پس از نصب ایمپلنت وجود دارد. ایمپلنتهای معمولی به کشور کره یا دیگر کشورها تعلق دارند. به توصیه کارخانه تولید کننده این مدل ایمپلنتها در شرایطی که پیوند استخوان زیادی انجام نشده باشد مناسب هستند، این در حالی است که نوع slactive در مایع نگهداری و به دندانپزشک تحویل داده میشود و تنها پس از طی دو هفته امکان قالب گیری نیز وجود دارد. این مایع در واقع در فعال نگه داشتن سطح ایمپلنت نقش دارد.
اجزای سازنده ایمپلنت اشترومن
ایمپلنت اشترومن از تیتانیوم ساخته شده است. پایه تیتانیومی درون استخوان فک گذاشته میشود. پایه تیتانیومی عملکردی مشابه ریشه طبیعی دندان را دارد. به این دلیل از تیتانیوم استفاده میگردد که سازگاری زیادی میان این فلز با بدن شخص دیده میشود. اجزای سازنده ایمپلنت شامل فیکسچر، اباتمنت و تاج دندان است.
فیکسچر
فیکسچر ایمپلنت دندان در اصل به یک ساختار کوچک و پیچ مانند گفته میشود و فیکسچر در زیر لثه شخص قرار میگیرد. با انجام جراحی، محل قرارگیری فیکسچر تعیین میگردد. متخصص ایمپلنت یک سوراخ کوچک را در استخوان فک شخص شکل میدهد. نصب فیکسچر نیازمند دقت بسیار و انجام جراحی است. فیکسچر در واقع یکی از اجزای ایمپلنت دندان بهحساب میآید.
فیکسچر از اجزای اصلی ایمپلنت دندان بهشمار میرود. فیکسچر در اصل یک نوع ریشه مصنوعی است و جوش خوردن فیکسچر با استخوان فک به زمان نیاز دارد. در صورتی که بعد از کاشت ایمپلنت از آن مراقبت کنید و طبق گفتههای متخصص عمل نمایید، میتوانید یک ایمپلنت مستحکم و مقاوم داشته باشید. فیکسچر آن جزئی از ایمپلنت دندان بهشمار میرود که پیش از هرچیزی در دهان شخص گذاشته میشود. عموما جنس فیکسچر از فلز تیتانیوم هایپوآلرژیک است. بدن شخص در مقابل این فلز از خود واکنش نشان نمیدهد.
اباتمنت
اباتمنت از دیگر اجزای ایمپلنت اشترومن بهشمار میرود و وظیفه آن مچ کردن فیکسچر و دندان مصنوعی است. نصب فیکسچر در زیر خط لثه انجام میگیرد. امکان دارد دندان مصنوعی به خوبی روی فیکسچر قرار نگیرد که در این شرایط اباتمنت یا کانکتور کاربرد دارد. در ساخت اباتمنت از فلز یا مادهای به رنگ خود دندان استفاده میشود. پس از آن شاهد چسباندن آن به فیکسچر هستیم. البته در بعضی موارد متخصص به شکل جداگانه اقدام به سوار کردن اباتمنت روی آن میکند.
این پروسه به این صورت انجام میگیرد که ابتدا شاهد پیچ شدن اباتمنت به درون فیکسچر هستیم. پس از آن، تاج دندان مصنوعی به اباتمنت اتصال پیدا میکند. لازم به ذکر است، تا زمانی که جوش خوردن پایه ایمپلنت به استخوان فک انجام نگرفته است، متخصص اقدام به اتصال اباتمنت نخواهد کرد. پروسه جوش خوردن بین پنج تا شش ماه به طول میانجامد. بعد از اینکه اباتمنت اتصال پیدا کرد، حال نوبت به تاج دندان میرسد.
تاج دندان یا پروتز
از قسمتهای اصلی ایمپلنت میتوان به تاج دندان یا پروتز اشاره کرد. تاح دندان یا پروتز عملکردی مشابه تاج طبیعی دندان را دارد و ظاهر آن مشابه دندان طبیعی شخص است. در ساخت این بخش از ایمپلنت دندان مواد متنوعی همچون پرسلین یا سرامیک به کار رفته است. نصب آن نیز به شیوههای متفاوتی همچون پیچ کردن و چسباندن انجام میگیرد. هنگامی ایمپلنت دندان به دندان طبیعی شخص شباهت دارد که نصب تاج دندان روی اباتمنت انجام گرفته باشد. بنابراین با کنار هم گذاشتن این سه اجزا، ایمپلنت اشترومن شکل میگیرد و جای خالی دندان از دست رفته را پر میکند.
مزایای ایمپلنت اشترومن
ایمپلنت اشترومن مزیتهای بسیاری دارد و در میان دیگر ایمپلنتها از محبوبیت خاصی برخوردار است. ازجمله مزیتهای ایمپلنت اشترومن میتوان به کاهش تهاجم، موفقیت درمان، زیبایی، دسترسی آسان و تطابق بیولوژیکی اشاره کرد.
در ساخت ایمپلنت اشترومن ماده خاصی تحت عنوان rexolid مورد استفاده قرار میگیرد که به کمک آن میتوان ایمپلنتهای کوچک را ساخت. همین مسئله سبب شده که احتمال پس زدن ایمپلنت و تهاجم دندان کاهش یابد. با استفاده از ایمپلنت اشترومن پروسه درمان شما به احتمال بالا موفقیت آمیز خواهد بود. با انجام درمان ایمپلنت slactive میتوانید پروسه درمان را پیشبینی کنید.
در این مدل، پیوند ایمپلنت با استخوان سریعتر پیش میرود. از آنجایی که ایمپلنت اشترومن بافت نرمی دارد، میتوان این مدل ایمپلنت را با دندان طبیعی شخص شبیه سازی کرد. به همین علت استفاده از ایمپلنت اشترومن زیبایی خاص و خیرهکنندهای دارد. طراحی این مدل ایمپلنتها به صورتی انجام شده که شاهد برقراری تناسب و هماهنگی میان ایمپلنت و اباتمنت هستیم. به این صورت کمترین آسیب متوجه بافت دندان خواهد شد. از دیگر مزیتهای ایمپلنت اشترومن میتوان به دسترسی آسان و تطابق بیولوژیکی اشاره کرد.
پیشنهاد مطالعه: مزایای ایمپلنت دندان؛ بررسی صفر تا صد مزیتهای استفاده از ایمپلنت
قیمت ایمپلنت اشترومن
خدمات دندانپزشکی از جمله ایمپلنت هزینه بالایی دارد. قیمت دقیق و ثابتی را نمیتوان به عنوان هزینه ایمپلنت اشترومن بیان کرد. چرا که هزینه نهایی ایمپلنت اشترومن به عوامل بسیاری بستگی دارد. از جمله این عوامل میتوان به تعداد دندان، نرخ ارز، دستمزد و موقعیت مکانی مطب یا کلینیک اشاره کرد.
یکی از عوامل اثرگذار بر تعیین هزینه نهایی را میتوان تعداد واحد دندان دانست. جالب است بدانید عملیات انجام گرفته روی هر یک از دندانها دارای تعرفههای متفاوتی هستند. به همان میزان که تعداد دندانها بیشتر باشد، هزینه نهایی ایمپلنت اشترومن نیز افزایش مییابد. از آنجایی که ایمپلنت دندان یک محصول وارداتی بهحساب میآید، ارز و دلار به صورت مستقیم روی هزینه آن تاثیر خود را نشان میدهد. با بالا رفتن نرخ ارز و دلار، هزینه ایمپلنت دندان نیز افزایش مییابد.
از دیگر عوامل موثر بر تعیین هزینه نهایی ایمپلنت اشترومن میتوان به دستمزد متخصص دندانپزشک اشاره کرد. دستمزد متخصص در واقع به میزان تبحر و تجربه آن بستگی دارد. به همان میزان که متخصص ایمپلنت از تبحر و مهارت بیشتری برخوردار باشد، هزینه نهایی آن نیز بالا میرود.
مرکز ایمپلنت انتخابی شما نیز نقش موثری بر تعیین هزینه نهایی ایمپلنت دندان دارد. در بعضی کلینیکهای دندانپزشکی شاهد ارائه خدمات و تجهیزات خاص و تخصصی هستیم. در نتیجه انجام ایمپلنت اشترومن در این مدل کلینیکها به نسبت دیگر کلینیکها هزینه بیشتری دارد. با وجود اینکه کلینیکهای تخصصی هزینه بیشتری را دریافت میکنند اما به علت برخورداری از خدمات تخصصی و تضمین سلامتی، این هزینه یک نوع سرمایهگذاری بهحساب میآید.
بیشتر بخوانید: قیمت ایمپلنت دندان چقدر است؟ بررسی قیمت انواع برند ایمپلنت دندان
سخن پایانی
ایمپلنت دندان در اصل یک شیوه قابل اتکا برای جایگزینی دندان به شمار میرود. در میان برندهای ایمپلنت دندان، برند اشترومن طرفداران بسیاری داشته و در ساخت آن جدیدترین تکنولوژیها به کار رفته است. ایمپلنت اشترومن ساخت سوئیس بوده و از جمله برندهای مطرح و شناخته شده به حساب میآید. این مدل ایمپلنت استقامت و استحکام بالایی دارد. هزینه نهایی ایمپلنت اشترومن ثابت نیست و به عوامل متعددی از جمله تعداد دندان، دستمزد، مرکز ایمپلنت و غیره بستگی دارد. همچنین با گذشت زمان نیز به علت بالا رفتن قیمت ارز هزینه نهایی افزایش پیدا میکند. بنابراین اگر قصد انجام ایمپلنت اشترومن را دارید، بهتر است سریعتر اقدام نمایید.
سوالات متداول
آیا همه افراد کاندیدای مناسبی برای انجام ایمپلنت اشترومن به حساب می آیند؟
ایمپلنت اشترومن یک نوع ایمپلنت باکیفیت بالا است. در صورت داشتن هزینه آن، ایمپلنت دندان گزینه خوبی برای پر کردن جای دندان از دست رفته بهشمار میرود. پیش از اینکه برای انجام آن اقدام کنید، میبایست دندانپزشک خود را در جریان سوابق پزشکی خود قرار دهید. سیگار کشیدن، مصرف الکل و دیابت کنترل نشده از جمله عوامل تهدید کننده برای دچار شدن به عوارض احتمالی بعد از کاشت دندان هستند. از این رو، این افراد کاندیدای خوبی برای انجام ایمپلنت بهشمار نمیروند.
آیا جراحی کاشت دندان اشترومن درد دارد؟
برای کاشت ایمپلنت دندان از بیحسی استفاده میشود و به این صورت شخص متوجه درد خاصی نخواهد شد. از ویژگیهای بارز ایمپلنت اشترومن میتوان به کم تهاجمی بودن آن اشاره کرد. بعد از انجام کاشت نیز شخص تقریبا متوجه دردی نمیشود. در صورت احساس درد میتوانید از داروهای مسکن عادی استفاده کنید.
ایمپلنت اشترومن چقدر دوام دارد؟
در صورتی که به بهداشت دهان و دندان اهمیت دهید، میتوانید تا پایان عمر از مزیتهای ایمپلنت دندان بهرهمند شوید. البته امکان دارد بعد از گذشت ده سال به تعویض روکش نیاز پیدا کنید. از جمله نکات مراقبتی ایمپلنت دندان میتوان به دو دفعه مسواک زدن در طول روز و کشیدن نخ دندان اشاره کرد.
آیا امکان دارد بدن، ایمپلنت دندانی اشترومن را رد کند؟
ساخت ایمپلنتهای این برند عموما با تیتانیوم یا زیرکونیوم انجام میگیرد. این مواد با بدن در سازگاری به سر میبرند. بدن آن را پس نمیزند و از خود واکنشی نشان نمیدهد. بنابراین در موارد نادر شاهد پس زدن ایمپلنت اشترومن هستیم.
هزینه ایمپلنت اشترومن چقدر است؟
ایمپلنت اشترومن از جمله خدمات گران دندانپزشکی بهحساب میآید. عوامل بسیاری در تعیین هزینه ایمپلنت اشترومن نقش دارند. از جمله عوامل موثر در این زمینه میتوان به تعداد دندان، نرخ ارز، دستمزد دندانپزشک و نوع کلینیک اشاره کرد.