ایمپلنت دیجیتال کره ای و سوئیسی
بدون درد و خون ریزی توسط برترین
متخصصان ایمپلنت در کلینیک لبخند درمان
مشاوره رایگان جهت ایمپلنت دندان
کامپوزیت و لمینیت و ایمپلنت اقساطی
جهت استعلام تماس بگیرید
شرایط اقساطی
لبخند درمانی ها
ایمپلنت
ایمپلنت دندان یه عمل جراحیه که دندان های آسیب دیده و از دست رفته بیماران را با دندان های مصنوعی که از پیچ های فلزی از جنس تیتانیوم و روکش هایی از جنس سرامیک تشکیل شده اند جایگزین کرده که این دندان ها ظاهری بسیار طبیعی و نزدیک به دندان های واقعی خود بیمار دارند.
درمان ایمپلنت همچنین جایگزین بسیار مناسبی برای بریج های دندان و پروتزهای کامل دندانی (دست دندان) معمولی به شمار می رود که مشکلاتی مانند جور نشدن دندان ها با فک و نبود ریشه طبیعی دندان برای ساخت بریج یا دندان مصنوعی رو برطرف می کنه.
تمامی خدمات انجام ایمپلنت در کلینیک لبخند درمان توسط بهترین متخصصان فک و صورت و لثه تهران در اتاق جراحی کاملا استریلیزه و با استفاده از بهترین سیستم های ایمپلنت آمریکایی ،سوییسی و کره ای با شرایط پرداخت اقساطی خدمت شما عزیزان ارایه می شود.
ایمپلنت دندان چیست
بسیاری از افراد به دلیل وجود مشکلاتی مانند شکستگی، تصادف، کهولت سن و مشکلاتی از این دست دندان های خود را از دست می دهند. در نظر داشته باشید که ایمپلنت دندان یک روش بسیار عالی برای جایگزین کردن ریشه دندان افراد می باشد. روش ایمپلنت می تواند یک پایه بسیار قوی را درون استخوان فک به وجود بیاورد. این روش برای دندان های ثابت و دندان های متحرک یک روش عالی به حساب می آید. همچنین ایمپلنت می تواند مانند دندان های طبیعی شما کارایی بالایی داشته باشد. ایمپلنت ها با دندان های طبیعی افراد نیز سازگاری بالایی دارند. این سازگاری به دلیل جنس ایمپلنت ها می باشد. ایمپلنت ها از جنس تیتانیوم خالص هستند. تیتانیوم سازگاری بسیار بالایی با بدن انسان دارد. از نظر ظاهری ایمپلنت شبیه یک میله باریک می باشد که درون استخوان فک افراد جایگذاری شده و کارایی بسیار بالایی دارد.
می توان گفت بهترین جایگزین برای افرادی که دندان های خود را از دست داده اند ایمپلنت دندان می باشد. در نظر داشته باشید بعد از انجام ایمپلنت دندان اگر روش های نگهداری که پزشک متخصص عنوان می کند را انجام دهید، می توانید تا سالیان طولانی از این روش بسیار عالی استفاده کرده و مشکلات خود را برطرف نمایید. ماندگاری طولانی مدت این روش سبب شده است که افراد تمایل داشته باشند از ایمپلنت دندان استفاده کنند. علت هایی مانند پوسیدگی دندان، آسیب به دندان ها و بیماری پریودنتال جزو مواردی می باشند که می توانند آسیب های زیادی به دندان افراد بزنند. در چندین سال گذشته افرادی که دندان های خود را از دست دادند از پروتز های دندانی متحرک استفاده می کردند اما امروزه ایمپلنت دندان یک روش بسیار عالی برای افراد محسوب می شود. افراد می توانند دندان های از دست رفته خود را با یک روش بسیار عالی جایگزین نمایند.
پیشنهاد ویژه: مقاله جنس ایمپلنت دندان را مطالعه بفرمایید.
انواع ایمپلنت دندان
در نظر داشته باشید که ایمپلنت دندان به دو روش انجام می شود. این دو روش توانستند نیاز های افراد را به صورت کامل برطرف کنند. روش اندوستیال و روش ساب پریوستیال جزو دو روش کلی برای نصب ایمپلنت ها می باشند. البته این دو روش با هم تفاوت هایی دارند که در ادامه به بررسی و معرفی این تفاوت ها می پردازیم.
ایمپلنت اندوستیال: در این روش پزشک ایمپلنت را درون استخوان فک قرار می دهد. یعنی پایه میله ای ایمپلنت را درون استخوان فیکس می کند.
روش ساب پریوستیال: در این روش پزشک ایمپلنت را بر روی استخوان آرواره و زیر بافت لثه قرار داده و آن را فیکس می کند امروزه این روش زیاد مورد استقبال قرار نمی گیرد زیرا در دراز مدت نتیجه خوبی از آن مشاهده نشده است. همچنین این روش از استحکام کمتری برخوردار است و روشی ضعیف محسوب می شود. به همین دلیل افراد از روش اندوستیال استفاده می کنند تا بتوانند دندان های خود را با بهترین روش جایگزین نمایند.
چه کسانی نباید از روش ایمپلنت استفاده کنند؟
در نظر داشته باشید که روش ایمپلنت دندان برای همه افراد توصیه نمی شود. تنها افرادی که دارای شرایط خاصی هستند می توانند از این روش استفاده کنند. این موضوع نیز بنا به تشخیص و صلاح دید پزشک مربوطه می باشد. افرادی که سابقه انجام رادیوتراپی و شیمی درمانی را دارند و یا در حال حاضر نیز تحت این درمان ها می باشند نمی توانند روش ایمپلنت دندان را انجام دهند. در صورت انجام دادن این روش نیز موفقیتی به دست نمی آورند. همچنین افرادی که دارای پوکی استخوان و بیماری هایی از این دست هستند، بهتر است از این روش استفاده نکنند. در صورت استفاده از این روش ماندگاری کمی را شاهد خواهند بود. افرادی که به پزشک برای انجام ایمپلنت مراجعه می کنند باید یک سری معاینه های اولیه بر روی آن ها انجام شود.
به عنوان مثال سلامت لثه جزو مواردی می باشد که پزشک در جلسه اول آن را بررسی می کند تا از صحت و سلامت لثه افراد مطلع شود. همچنین استحکام استخوان فک و انسجام آن نیز از اهمیت بسیار زیادی برای نگهداری پایه ایمپلنت برخوردار می باشد. در بیشتر موارد اگر فرد متقاضی دخانیاتی مانند سیگار و یا قلیان مصرف کند پزشک انجام روش ایمپلنت را به او توصیه نمی کند زیرا مواد موجود در دود سیگار در دراز مدت می تواند ماندگاری ایمپلنت را کاهش دهد. بسیاری از افراد هستند که تمام دندان های خود را از دست داده اند. اگر این افراد بخواهند از روش ایمپلنت دندان استفاده کنند باید در فک بالای خود ۶ تا ۸ دندان جایگزین کنند.
همچنین در فک پایین خود نیز نیاز به ۴ تا ۶ ایمپلنت دندان خواهند داشت. افرادی که بهداشت عمومی دهان و دندان خود را رعایت نمی کنند نمی توانند ایمپلنت هایی با طول عمر بالا داشته باشند زیرا رعایت بهداشت دهان و دندان می تواند عمر ایمپلنت را افزایش دهد. همچنین افرادی که از دارو های مشتقات بیس فسفونات استفاده می کنند کاندیدای مناسبی برای انجام ایمپلنت نیستند. پزشکان برای این افراد درمان ایمپلنت را توصیه نمی کنند.
پیشنهاد ویژه: مقاله کاربردهای ایمپلنتهای دندان را مطالعه بفرمایید.
مراقبت های لازم برای انجام ایمپلنت
در نظر داشته باشید قبل از انجام ایمپلنت باید دندان ها به صورت کامل بررسی شوند تا در صورت وجود هرگونه پوسیدگی توسط پزشک برطرف شوند. زمانی که پزشک ایمپلنت را در دهان افراد جایگذاری می کند انجام یک جراحی ضروری می باشد. در کل دنیا این جراحی به کاشت دندان شهرت دارد. ایمپلنت ها دارای یک پایه میله ای هستند که باید درون استخوان فک قرار بگیرند.
بعد از انجام این جراحی پین تیتانیومی ایمپلنت با استخوان فک جوش خورده و ادغام می شود. این ادغام شدن سبب می شود که این پایه به صورت کاملاً محکم درون استخوان قرار بگیرد. بعد از قرار دادن پایه ایمپلنت در استخوان فک، پزشک متخصص می تواند بر روی ایمپلنت ها پروتز دندانی را نصب کرده و کار به اتمام برساند. هر چقدر این کار با مهارت بالایی انجام شود، نتیجه ای بسیار عالی رقم می زند. دندانپزشک باید بتواند جایگذاری ایمپلنت دندان ها را به صورت کامل و دقیق انجام دهد تا فرد نتیجه ای عالی به دست بیاورد. همچنین این دندانپزشک باید بتواند استاندارد هایی را رعایت کند که این استاندارد ها در کل دنیا قانونی هستند و بر اساس این استاندارد ها روش ایمپلنت دندان انجام می شود.
مراحل قبل از انجام ایمپلنت دندان
در نظر داشته باشید قبل از انجام این کار، دندانپزشک برای فرد متقاضی تمام مراحل را به صورت کامل توضیح می دهد تا فرد بتواند به راحتی برای درمان خود را آماده کند. مرحله بعدی تشکیل دادن پرونده دندانپزشکی می باشد تا فرد بتواند بر اساس پرسشنامه ای که درون این پرونده قرار دارد تمام موارد را مشخص کرده و در اختیار دندانپزشک قرار دهد. افراد باید بتوانند این پرونده را به صورت دقیق پر کنند و اگر مطلبی در پرسشنامه وجود دارد آن را به صورت واضح توضیح دهند. این کار سبب می شود تا ریسک انجام ایمپلنت دندان تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کند. مرحله بعدی که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد، معاینه لثه ها و دندان ها توسط دندانپزشک مربوطه است. در صورت وجود هرگونه پوسیدگی و عفونت در دندان های مجاور ممکن است درمان ایمپلنت نتیجه ای به همراه نداشته باشد.
دندانپزشک با انجام معاینه اولیه می تواند تمام این موارد را متوجه شده و قبل از ایمپلنت گذاری مشکلات را درمان کند. بعد از معاینه اولیه توسط پزشک افراد می توانند توسط اسکن رادیولوژی، محیط مورد نظر را اسکن کرده و نتیجه را به پزشک اطلاع دهند. مراکز رادیولوژی مخصوصی برای فک و صورت وجود دارند که افراد با مراجعه به این مراکز می توانند اسکن و رادیولوژی محل مورد نظر را انجام دهند. دندانپزشک به کمک این اسکن می تواند ضخامت و ارتفاع استخوان و تمام موارد مرتبط را متوجه شود. به عنوان مثال می تواند محل عبور سینوس ها و اعصاب مهم در استخوان فک را متوجه شده و بر اساس این موارد ایمپلنت گذاری را انجام دهد. اسکن کردن از محل ایمپلنت گذاری اهمیت بسیار زیادی دارد.
پزشک می تواند بهترین سایز ایمپلنت دندان را انتخاب کرده و محل قرارگیری ایمپلنت را به صورت دقیق مشخص نماید. یک مرحله دیگر که قبل از انجام ایمپلنت دندان بسیار مهم است و باید مورد بررسی قرار گیرد، نحوه سلامت فرد بیمار است. اگر فردی دارای شرایط خاص پزشکی مانند سابقه پیوند عضو، فشار خون بالا یا سکته قلبی و مغزی باشد و به واسطه این مشکلات داروی خاصی مصرف کند، باید آن را به پزشک خود اطلاع دهد. پزشک مربوطه با توجه به این موارد تصمیم می گیرد که ایمپلنت گذاری را برای فرد متقاضی انجام دهد یا نه.
بررسی فرایند انجام ایمپلنت دندان توسط دندانپزشک
در نظر داشته باشید که مدت زمان انجام ایمپلنت دندان به عوامل بسیار مختلف بستگی دارد. به عنوان مثال تعداد دندان هایی که دندانپزشک قصد انجام ایمپلنت آن ها را دارد جزو مواردی می باشد که می تواند بر روی مدت زمان انجام این کار تاثیر بگذارد. ممکن است دندانپزشک تصمیم بگیرد که چند ایمپلنت را در یک عمل جراحی انجام دهد. در این صورت مدت زمان انجام این کار طولانی تر می شود. قبل از انجام این جراحی دندانپزشک بی حسی را تزریق می کند تا بیمار هیچگونه دردی در حین انجام این روش احساس نکند. همچنین بیمار می تواند در حین انجام ایمپلنت گذاری بیدار باشد و مراحل کار را مشاهده کند. بیمار می تواند در طول انجام این روش بنا به تشخیص پزشک یک آرام بخش نیز مصرف کند. به این صورت می تواند اضطراب خود را از بین برده و آرام شود. بعد از بی حس شدن کامل لثه ها، دندانپزشک بر روی لثه های فرد و در جای مشخص شده یک برش می زند.
دندانپزشک با ایجاد یک سوراخ کوچک می تواند پایه ایمپلنت را درون استخوان فک قرار دهد. در بعضی شرایط خاص دندانپزشک می تواند در یک جلسه دندان های آسیب دیده را از ریشه درآورده و ایمپلنت را جایگزین آن ها کند. به این روش ایمپلنت فوری نیز می گویند که تنها در یک جلسه انجام می شود. در نظر داشته باشید که انجام این روش همیشگی نیست و تنها در شرایط خاصی دندانپزشک می تواند این کار را انجام دهد. به طور کلی انجام ایمپلنت دندان چند ماه زمان می برد. دندانپزشک ابتدا پایه ایمپلنت را درون فک قرار می دهد. بعد از گذشت مدت زمانی و در صورت ترمیم کامل، می تواند پروتز دندان را بر روی پایه ایمپلنت نصب کند. در بعضی از موارد بنا به تشخیص دندانپزشک باید بیمار به طور کامل بیهوش شود. در این صورت باید بیهوشی کامل فرد در مراکز خاصی با تجهیزات خیلی خاص انجام پذیرد.
پیشنهاد ویژه: مقاله مراحل انجام ایمپلنت را مطالعه بفرمایید.
بررسی مراقبت های لازم بعد از انجام ایمپلنت دندان
افراد بعد از انجام ایمپلنت دندان باید استراحت کنند تا بی حسی موضعی به صورت کامل از بین برود. بعد از چند ساعت بی حسی موضعی از بین رفته و دندان ها و دهان فرد به حالت اولیه خود باز می گردند. در نظر داشته باشید که بعد از انجام این کار افراد می توانند به منزل برگردند. بعد از انجام ایمپلنت دندان بهتر است غذا های نرم مصرف کنید. همچنین از مصرف نوشیدنی ها و غذا های بسیار داغ خودداری نمایید. بعد از انجام این روش نیز باید بهداشت دهان و دندان خود را مثل همیشه رعایت کنید. استفاده از مسواک و نخ دندان اهمیت بسیار زیادی دارد. همچنین در بعضی مواقع ممکن است برای تمیز کردن دندان های خود به یک مسواک مخصوص احتیاج پیدا کنید. می توانید این موضوع را از پزشک خود پرسیده و در رابطه با نحوه صحیح مسواک زدن آگاهی پیدا نمایید.
بررسی دوره نقاهت
در نظر داشته باشید که انجام روش ایمپلنت دندان دارای دوره نقاهت خاصی نمی باشد. اگر شما بعد از انجام این روش درد شدیدی را احساس کردید می توانید با تجویز پزشک خود از مسکن هایی با دوز بالا استفاده نمایید. دندانپزشک می تواند آنتی بیوتیک و دهانشویه ضدعفونی کننده را برای شما تجویز کند. به این صورت خطر ابتلا به عفونت بعد از انجام این کار تا حدود زیادی کاهش پیدا می کند. بعد از انجام این کار بهتر است به صورت مکرر و مداوم توسط دندانپزشک مربوطه معاینه شوید. به این صورت در دوره نقاهت مشکل خاصی برای ایمپلنت دندان شما به وجود نمی آید. ایمپلنت ها عملکرد طبیعی مشابه با دندان های افراد دارند.
افراد بعد از انجام این روش می توانند به صورت عادی به غذا خوردن خود ادامه دهند. همچنین بعد از انجام ایمپلنت دندان بهتر است روزی دو بار از نخ دندان استفاده کرده و دندان های خود را به صورت اصولی مسواک کنید. به این صورت می توانید به راحتی بهداشت دندان های خود را حفظ کرده و طول عمر ایمپلنت دندان خود را افزایش دهید. در بعضی مواقع ممکن است ایمپلنت دندان دچار آسیب و مشکل شود. بهتر است به دندانپزشک مراجعه کرده تا در صورت نیاز ایمپلنت های شما جایگزین شوند. در بعضی مواقع و در صورت آسیب دیدن ایمپلنت ها، پزشک می تواند آن ها را تعمیر کرده و در صورت تعمیر نشدن از ایمپلنت های جدیدی استفاده کند.
پیشنهاد ویژه: مقاله مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان را مطالعه بفرمایید.
بررسی عوارض ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان مانند هر جراحی دیگری ممکن است خطراتی در پی داشته باشد. بهتر است در صورت نگرانی در رابطه با اثرات ایمپلنت دندان تمام سوالات خود را از دندانپزشک معالج تان بپرسید. افرادی که این کار را انجام می دهند ممکن است دچار یک سری عوارض خفیف و موقتی شوند. این عوارض شامل احساس ناخوشایند در اطراف محل مورد نظر و همچنین تورم می باشد. یکی دیگر از عوارض بعد از انجام ایمپلنت دندان، درد است. افراد می توانند در صورت تحمل نکردن این درد از مسکن هایی با دوز بالا به تجویز دندانپزشک خود استفاده کنند. از دیگر عوارض این کار می توان به خونریزی زیاد بعد از انجام ایمپلنت دندان اشاره کرد. در دهان افراد یک سری عصب هایی برای ساپورت فک پایین وجود دارند.
در صورت آسیب دیدن این عصب ها ممکن است نواحی مورد نظر حالت بی حسی و یا سوزن سوزن داشته باشند. این موضوع نیز می تواند یکی از عوارض انجام ایمپلنت دندان به حساب بیاید. یکی از علت هایی که افراد سی تی اسکن کرده و عکس های رادیولوژی می گیرند به خاطر این است که به پزشک کمک کنند تا پزشک بتوانند رشته های عصبی در استخوان فک را تشخیص داده و به این ترتیب خطرات و عوارض احتمالی بعد از انجام ایمپلنت را به حداقل برساند. نحوه جایگذاری ایمپلنت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. اگر پایه ایمپلنت نتواند با استخوان فک ادغام شود به مرور زمان شل شده و مشکلاتی را برای فرد در پی خواهد داشت. اگر این اتفاق به وجود بیاید برای فرد بیمار هیچگونه دردی به همراه ندارد اما ممکن است یک مشکل بزرگتر به همراه داشته باشد.
در این شرایط ایمپلنت ها نمی توانند به راحتی پروتز های موجود را ساپورت کرده و افراد باید دوباره ایمپلنت گذاری را انجام دهند. در نظر داشته باشید که ممکن است بعد از قرار دادن ایمپلنت یک مشکل بسیار نادر نیز برای افراد به وجود بیاید. اگر پزشک از مهارت و تجربه کافی برخوردار نباشد هنگام ایجاد حفره در استخوان فک ممکن است به اعصاب موجود در این استخوان آسیب وارد کرده و بیمار به صورت دائمی دچار بی حسی شود. البته این موضوع بسیار نادر است و افراد بسیار کمی در سراسر دنیا به این مشکل مبتلا می شوند.
پیشنهاد ویژه: مقاله عوارض ایمپلنت دندان را مطالعه بفرمایید.
مزایای ایمپلنت دندان
در مطالب بالاتر عنوان شد که تمام عمل های جراحی با عوارضی همراه می باشند اما مزایای این عمل ها از عوارض شان بسیار بیشتر است. روش ایمپلنت دندان نیز دارای مزایای بسیار زیادی می باشد. همین مزایای زیاد سبب شده است تا افراد تمایل داشته باشند از این روش استفاده کرده و مشکلات خود را برطرف کنند. یکی از مهمترین مزایای انجام ایمپلنت دندان، ظاهر بسیار زیبا و طبیعی آن می باشد. همچنین ایمپلنت در استخوان فک ثابت شده و ماندگاری طولانی مدتی دارند. بسیاری از افراد که دندان های خود را از دست می دهند با مشکل در صحبت کردن مواجه می شوند. به همین دلیل به مرور زمان اعتماد به نفس آن ها نیز از بین می رود. ایمپلنت می تواند مشکلات صحبت کردن افراد را برطرف کرده و اعتماد به نفس را مجدد به این افراد بازگرداند.
ایمپلنت دندان به دلیل اینکه یک عضو ثابت درون دهان افراد به حساب می آید ناراحتی نیز برای فرد ایجاد نمی کند. افرادی که از پروتز های متحرک استفاده می کردند در هنگام غذا خوردن با مشکلاتی مواجه می شدند اما ایمپلنت ها این مشکلات را برای افراد در پی نخواهند داشت. افراد می توانند به راحتی با ایمپلنت های خود غذا خورده و یا صحبت کنند. طول عمر ایمپلنت دندان بسیار زیاد می باشد. افراد می توانند به صورت دائمی از این روش استفاده کنند. در نظر داشته باشید که نحوه حفظ بهداشت دهان و دندان و نگهداری افراد از ایمپلنت ها نیز می تواند در طول عمر ایمپلنت ها تاثیر مستقیمی بگذارد. برای محکم شدن ایمپلنت در داخل استخوان فک، دیگر نیازی به چسب های آلوده نیست. افراد می توانند به راحتی مانند دندان های خود از ایمپلنت ها استفاده کنند.
پیشنهاد ویژه: مقاله مزایای ایمپلنت دندان را مطالعه بفرمایید.
هزینه انجام این روش
شاید این سوال برای بسیاری از افراد پیش بیاید که هزینه کاشت دندان چقدر است. زمانی که افراد برای ویزیت به دندانپزشک مراجعه کنند می توانند به پاسخ این پرسش برسند. دندانپزشک می تواند با معاینه اولیه و بررسی نیاز بیمار بر اساس برآورد های اولیه قیمت این کار را به بیمار اطلاع دهد. عواملی مانند کیفیت ایمپلنت، محل استخوان و تعداد دندان های مورد نیاز برای انجام ایمپلنت جزو مواردی می باشند که می توانند بر روی قیمت نهایی این کار تاثیر بگذارند. به عنوان مثال فردی که قصد دارد از یک کیفیت بسیار بالا استفاده کرده و تعداد زیادی دندان خود را ایمپلنت کند، نسبت به فردی که می خواهد از یک کیفیت معمولی استفاده کرده و تنها یک دندان خود را ایمپلنت کند، باید هزینه بیشتری بپردازد. هرچقدر ایمپلنت ها از کیفیت بالاتری برخوردار باشند طول عمر بیشتری نیز خواهند داشت و افراد در دراز مدت می توانند بدون مشکل از آن ها استفاده کنند.
پیشنهاد ویژه: مقاله قیمت ایمپلنت دندان را مطالعه بفرمایید.